maanantai 28. helmikuuta 2011

Pikaloma

Lomat menevät aivan liian nopeasti! Tosissaan olin 3pv + vkl lomalla. Pakko myöntää, että odotan jo vähän liiankin innolla seuraavaa lomaa :D Tekemistä olisi ollut enemmänkin. Maanantai ja tiistai kuluivat tuskaisen hitaasti töissä odotellessa oikeaa kellonlyöntiä. Tiistaina tulikin sitten lähdettyä hieman aikaisemmin, kun houkutus alkoi käydä liian suureksi.

Tiistaiksi olin varannut jo auton käyttööni, joten suuntasin hakemaan subia. Niin jumalattoman hyvää! Silloin huomasin myös ensimmäisen kerran, että uusi pankkikorttini ei toiminut ihan niinkuin pitäisi, mutta ajattelin että yhteyksissä on jotain häikkää.

Keskiviikkona näin pitkästä aikaa kahta erittäin lähestä ystävääni. Aamummalla menin ensin syömään toisen kanssa ja kierreltiin vähän paikkoja läpi, josta löysin tähän mennessä ainoan hajuveden, jonka hajusta olen pitänyt :D Laitan tästä erikseen esittelyn myöhemmin. Tämän jälkeen kipitin takaisin autolle, että pääsisin ennen ruuhkaa pois alta. Joimme teetä ja puhuimme paljon kaikkea. Ystäväni oli myös säästänyt pari ystävänpäivä makeista mulle, joita oli tehnyt :) Oli tosi hyviä. (Nyt tekis itsekin mieli tehdä jotain hauskoja leivonnaisia :D)

Torstaina ystäväni Heviletti tuli yöksi pitkästä aikaa. Kävimme myös hakemassa veljeni isovanhemmilta pois kera koiran. Aikataulusuunnitelmat pettivät tunnilla, kun tuli hieman mutkia matkaan :D Illalla olimme suunnitelleet, että ottaisimme vähän kuppia, mutta ei me vanhukset sitten enää kauheasti muuta jaksettu kuin kaatua punkan pohjalle.

Perjantaina olikin vuorossa juhlintaa kera hienon porukan ja aika loppui aivan liian nopeasti kesken :P Yöllä sain myös todeta pankkikorttini olevan totaalisen sökö, kun en saanut rahaa nostettua tai maksettua yhtään mitään. Tänään maanantaina kävin sitten hoitamassa senkin asian kuntoon porauskeikan kera.

Viikon lopussa nousin pitkästä aikaa hevosen selkään. Muista edes koska olisin viimeksi ollut. Hitusen se kesti, kun en meinannut uskaltaa ponnata mutta hiljaa hyvää tulee :D Harrastin ratsastusta nuorempana, mutta meni sitten pupu pöksyyn jossain vaiheessa ja sen jälkeen ole hevosiin niin koskenut. Kovasti muistelin et oisin ottanut tätä varten jonkun kuvan, mutta kamerasta löydy ainakaan mitään jälkiä xD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti